eula0406.txt Driver File Contents (i250xp170.exe)

SOFTWARE BRUGER LICENSAFTALE

OBS: GENNEMLÆS VENLIGST DETTE DOKUMENT, FØR SOFTWAREN INSTALLERES. Dette dokument udgør en aftale mellem Dem, slutbrugeren af denne software ("Software(n)") og CANON Inc., der har sit forretningssted på 30-2 Shimomaruko 3-chome, Ohta-ku, Tokyo 146-8510, Japan ("Canon") (og/eller dennes tredjepartsleverandører), ejeren/ejerne af Softwaren. Når De installerer denne Software, accepterer De at være bundet af betingelserne i denne aftale.

Klik på "JA" forneden i denne aftale, hvis De accepterer at være bundet af betingelserne i denne aftale, og Softwaren vil derefter blive installeret. Hvis de klikker på "NEJ", vil Softwaren ikke blive installeret, og De vil ikke være berettiget til at bruge den. I så fald kan De returnere Softwaren sammen med den ubrugte hardware i den originale emballage til indkøbsstedet og få fuld tilbagebetaling.

De accepterer, kun at bruge Softwaren i overensstemmelse med de betingelser, der er anført nedenfor.

Ejerforhold og ophavsret: Alle rettigheder, adkomst og interesser i denne Software ejes af Canon (eller dennes tredjepartsleverandører). Canon eller dennes tredjepartsleverandører beholder til enhver tid alle ophavsrettigheder og andre immaterielle ejendomsrettigheder til Softwaren og alle senere kopiere heraf, uanset formen.

Licens: Deres licens til at bruge Softwaren er ikke-eksklusiv og, bortset fra som udtrykkeligt anført i denne aftale, ikke-overdragelig. De har tilladelse til: (1) at bruge en kopi af Softwaren ("bruge" betyder storing, indlæsning, installation, udførelse eller fremvisning af Softwaren) til Deres egne interne formål; (2) lave et rimeligt antal back-up kopier af Softwaren til støtte for den tilladte brug, forudsat at alle kopier indeholder notitsen om Canons ophavsret, således som den fremtræder i den originale kopi af Softwaren, som De har modtaget; (3) overdrage Softwaren og rettigheder ifølge denne aftale til en anden person, forudsat at denne person har indvilliget i at acceptere betingelserne i denne aftale, og at De samtidig ophører med al brug af Softwaren, overdrager alle kopier af Softwaren, som De måtte have lavet, til denne person eller destruerer alle kopier, der ikke er blevet overdraget. Hvis den til hvem overdragelsen sker ikke accepterer disse betingelser, ophører denne aftale automatisk.

De har ikke tilladelse til: (1) at udleje, bortlease, give i underlicens, udlåne, kopiere, modificere, tilpasse, integrere, foretage reverse engineering, dekompilere, demontere eller skabe derivative værker baseret på Softwaren i sin helhed eller dele deraf eller den dertil relaterede dokumentation eller bruge Softwaren på anden måde end som udtrykkeligt tilladt i henhold til denne aftale eller i den udstrækning og under de omstændigheder, der udtrykkeligt og ufravigeligt er tilladt ved lov; (2) at reproducere eller forhandle Softwaren eller nogen del deraf på nogen måde, undtagen som udtrykkeligt tilladt i henhold til denne aftale eller i den udstrækning og under de omstændigheder, der udtrykkeligt og ufravigeligt er tilladt ved lov.

Løbetid og ophør: Denne aftale skal fortsætte med at være gældende indtil (1) De opsiger den ved at destruere Softwaren og dens dokumentation sammen med alle kopier deraf, eller (2) Canon opsiger den ved skriftlig underretning til Dem, såfremt De ikke overholder betingelser og vilkår heri. Uanset grunden til ophør, skal De ved ophør omgående destruere samtlige kopier af Softwaren og dens dokumentation, herunder Software, der er lagret på harddisken på computere, som De besidder, har beføjelser over eller kontrollerer.

FRASKRIVELSE AF ANSVAR OG GARANTI. DENNE SOFTWARE LEVERES SOM DEN "ER OG FOREFINDES" UDEN GARANTI ELLER LØFTER AF NOGEN ART, HVERKEN UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER MEN IKKE BEGRÆNSET TIL STILTIENDE GARANTIER ELLER LØFTER VEDRØRENDE KVALITET OG/ELLER EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL. DE BÆRER DEN FULDE RISIKO FOR SOFTWARENS KVALITET OG PRÆSTATION. SKULLE DET VISE SIG, AT SOFTWAREN ER MANGELFULD, SKAL DE (OG IKKE CANON, CANON’S DATTERSELSKABER, TILKNYTTEDE SELSKABER, DISTRIBUTØRER OG FORHANDLERE) BÆRE SAMTLIGE OMKOSTNINGER TIL NØDVENDIG SERVICERING, REPARATION ELLER KORREKTION. NOGLE LANDE TILLADER IKKE DENNE UDELUKKELSE AF STILTIENDE GARANTIER ELLER LØFTER, OG DEN OVENFOR NÆVNTE EKSKLUSION GÆLDER MULIGVIS IKKE FOR DEM. 

Canon, Canons datterselskaber, tilknyttede selskaber, distributører og forhandlere garanterer ikke, at de i Softwaren indeholdte funktioner opfylder Deres krav, eller at driften af Softwaren vil være uafbrudt eller fejlfri. Canon eller Canons datterselskaber lover, at et medium, hvorpå Softwaren er lagret, er fri for mangler i materiale og udførelse i forbindelse med almindelig brug i en periode på halvfems (90) dage fra den dag, hvor De modtog Softwaren dokumenteret ved kvittering eller lignende.

KUNDENS RETSMIDLER. Canon, Canons datterselskaber, tilknyttede selskaber, distributører og forhandleres fulde ansvar og Deres eneste retsmiddel skal være omlevering af det medium, der ikke opfylder den begrænsede garanti, og som returneres til Canons lokale salgsselskab, der opererer i det land, hvor De anskaffede Softwaren, ved forevisning af kopi af kvittering eller lignende. Den begrænsede garanti gælder ikke, hvis mediets sammenbrud skyldes uheld, misbrug eller forkert anvendelse af Softwaren og kan  ikke udstrækkes til andre end den oprindelige bruger af Softwaren. 

De udtrykkelige betingelser i denne aftale træder i stedet for alle garantier, betingelser, erklæringer (bortset fra svigagtige erklæringer), tilsagn, vilkår og forpligtelser i medfør af love, sædvaneret, handelssædvane, handelspraksis, kutyme eller andet, som alle hermed udelukkes i det videst mulige omfang tilladt ved lov. 

I intet tilfælde skal Canon være ansvarlig over for Dem for noget tab (hvad enten det måtte være kendt, forudsigeligt eller andet) af fortjeneste, indirekte tab eller skade eller tilfældigt tab eller følgetab eller -skade. Canons ansvar, der måtte opstå på grund af eller i forbindelse med denne aftale, hvadenten det er ansvar i kontrakt, udenfor kontrakt (herunder uden begrænsning enhver misligholdelse), produktansvar eller andet skal under ingen omstændigheder overstige et beløb, svarende til prisen for det Canon produkt, hvortil Softwaren er designet, og som er betalt af Dem.

Intet i denne aftale skal begrænse eller udelukke Canons ansvar over for Dem for dødsfald eller personskade som følge af uagtsomhed. 

INTET I DENNE AFTALE SKAL PÅVIRKE FORBRUGERENS UFRAVIGELIGE RETTIGHEDER EFTER LOVEN.

Generelt: Denne aftale udgør hele aftalekomplekset mellem Dem og Canon vedrørende Softwaren og erstatter alle tidligere mundtlige eller skriftlige erklæringer, aftaler eller forståelser vedrørende Softwaren. Ingen af parterne skal have retsmidler med hensyn til erklæringer, der er afgivet til dem, og som de har stolet på, da de indgik denne aftale (med mindre en sådan erklæring er svigagtig), og en sådan parts eneste retsmiddel skal være i forbindelse med aftalebrud, som anført i denne aftale.

Hvis en del af denne aftale på noget tidspunkt af en domstol i en kompetent retskreds findes helt eller delvis ulovlig, ugyldig eller uvirksom i henhold til lovgivningen i en retskreds, skal det ikke påvirke eller svække lovligheden, gyldigheden eller virksomheden af andre bestemmelser i denne aftale. 

Canons manglende eller forsinkede udøvelse af enhver rettighed, beføjelse eller retsmiddel i henhold til denne aftale skal under ingen omstændigheder have virkning som et afkald på sådanne rettigheder, beføjelser eller retsmidler. 

Ingen ændring af denne aftale skal være gyldig, medmindre den er foretaget skriftligt og er underskrevet af en bemyndiget repræsentant for Canon. 

Begunstigede tredjeparter: I det omfang bestemmelser i denne aftale vedrører Canon's tredjepartsleverandører, kan bestemmelserne i denne aftale håndhæves direkte af Canon's tredjepartsleverandører.

Lovgivning: Denne aftale skal reguleres og fortolkes i henhold til hollandsk lovgivning. Alle tvister mellem parterne, som måtte opstå i forbindelse med denne aftale, kan kun afgøres af the District Court of Amsterdam. Canon skal dog have ret til at frafalde nærværende bestemmelse og håndhæve denne aftale i henhold til brugerens lokale lovgivning og/eller værneting.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 2.23