DLCGeula.txt Driver File Contents (R117790.exe)

Normaali käyttöoikeussopimus

LUE SOPIMUKSEN EHDOT HUOLELLISESTI. ELLET HYVÄKSY TÄMÄN KÄYTTÖOIKEUDEN EHTOJA, PALAUTA VIIPYMÄTTÄ TUOTE KÄYTTÄMÄTTÖMÄNÄ JA PYYDÄ TUOTTEEN OSTOHINTA TAKAISIN. JOS ASENNAT TÄMÄN OHJELMISTON TOISIA KÄYTTÄJIÄ VARTEN, SITOUDUT ILMOITTAMAAN OHJELMISTON KÄYTTÄJILLE SIITÄ, ETTÄ OHJELMISTON KÄYTTÄMINEN MERKITSEE NÄIDEN EHTOJEN HYVÄKSYMISTÄ. 

KÄYTTÖOIKEUS 

Tässä pakkauksessa olevat tietokoneohjelmat, mukaan lukien kaikki kirjasinlajit, ("Ohjelmisto") ovat tekijänoikeuslailla suojattuja ja Dell Inc:n ("Dell") ja/tai sen myyjien omaisuutta, ja Dell lisensoi (eikä myy) ne sinulle, jotta voit käyttää niitä vain yhdessä tietokoneessa kerrallaan. Voit myös tallentaa tai asentaa Ohjelmiston palvelimeen, jotta Ohjelmisto voidaan asentaa tai sitä voidaan käyttää muissa tietokoneissasi sisäisen verkkosi kautta, mutta sinun pitää hankkia käyttöoikeus jokaista erillistä tietokonetta varten, johon Ohjelmisto asennetaan tai joka käynnistää Ohjelmiston palvelimesta. Ohjelmistossa on konekielisiä käskyjä, audiovisuaalista sisältöä (esimerkiksi kuvia ja äänitteitä) ja oheismateriaalia. Voit ottaa Ohjelmistosta yhden kopion ainoastaan varmistustarkoituksiin tai asentamista varten. Et saa muuttaa, purkaa, muuttaa konekielelle, takaisinkääntää etkä muulla tavoin muokata Ohjelmistoa. Et saa kopioida Ohjelmistoa mihinkään julkiseen verkkoon. Et saa alilisensoida etkä vuokrata Ohjelmistoa millekään kolmannelle osapuolelle, mutta voit siirtää kaikki tämän Sopimuksen mukaiset oikeutesi edellyttäen, että et jätä itsellesi yhtään Ohjelmiston kopiota, että siirrät koko Ohjelmiston ja tämän Sopimuksen ja että vastaanottaja sitoutuu noudattamaan tämän Sopimuksen ehtoja.

Sitoudut olemaan käyttämättä, ajamatta, manipuloimatta, asentamatta tai toteuttamatta Ohjelmistoa, kokonaan tai osittain, tavalla mikä aiheuttaisi normaalisti Ohjelmiston tuottaman tai sen tuloksena olevan minkä tahansa tietokoneen kuvaruudulla esiintyvän tavaramerkin, toiminimen, tavaran ulkoasun tai immateriaalista omaisuutta koskevan ilmoituksen visuaalisen ulkomuodon kumoamisen, muuntamisen, eliminoimisen, hämmentämisen, muuttamisen tai vähättelemisen.

RAJOITETTU TAKUU

Dell myöntää kolmen kuukauden rajoitetun takuun tallennusvälineille (esimerkiksi levykkeelle ja CD-levylle), joilla Ohjelmisto on toimitettu. Takuuaika alkaa päivästä, jona Ohjelmisto toimitetaan alkuperäiselle asiakkaalle. 

EDELLÄ MAINITTUA NIMENOMAISTA (VAIN TALLENNUSVÄLINEITÄ KOSKEVAA) TAKUUTA LUKUUNOTTAMATTA OHJELMISTOLLA EI OLE TAKUUTA, JA SE TOIMITETAAN "SIINÄ KUNNOSSA KUIN SE ON". EDELLÄ ESITETTY TAKUU SYRJÄYTTÄÄ KAIKKI MUUT ILMAISTUT TAI OLETETUT TAKUUT, MUKAAN LUKIEN TAKUUT, JOTKA KOSKISIVAT MARKKINOITAVUUTTA JA SOPIVUUTTA ERITYISEEN TARKOITUKSEEN. Eräissä valtioissa ei sallita oletettujen takuiden poissulkemista, joten edellä mainittu takuiden poissulkeminen ei ehkä koske sinua. 

KORVAUSVAATIMUSTEN RAJOITUKSET

Dellin, mukaan lukien sen myyjien, tytäryhtiöiden ja jälleenmyyjien, koko vastuuvelvollisuus ja sinun kaikki oikeutesi ovat seuraavat: Dell myöntää edellä kuvatun rajoitetun takuun. Ellei Dell korvaa viallista tallennusvälinettä takuun mukaisesti, voit irtisanoa käyttöoikeuden, jolloin saat rahasi takaisin palauttaessasi kaikki hallussasi olevat Ohjelmiston kopiot. 

Dellin rajoitettua takuuta koskevan tai minkä tahansa muun tämän sopimuksen sisältöä koskevan korvausvaatimuksen osalta Dellin korvausvastuu kaikista erilaisista vahingoista kanteen muodosta ja perusteesta riippumatta (mukaan lukien sopimus, rikkomus, estoppel, tuottamus tai virheellinen tiedonanto) on enintään 5 000 dollaria, tai se summa, joka on maksettu Dellille tai sen valtuutetuille jälleenmarkkinoijille vahingon aiheuttaneen tai kanteen aiheena olevan tai suoraan kanteen perusteeseen liittyvän Ohjelmiston käyttöoikeudesta. Tämä rajoitus ei koske henkilövahinkoihin tai henkilökohtaisen omaisuuden todellisiin tai aineellisiin vahinkoihin liittyviä korvausvaatimuksia, jotka ovat aiheutuneet Dellin laiminlyönneistä. 

DELL EI OLE MISSÄÄN TAPAUKSESSA VASTUUSSA VOITTOJEN TAI SÄÄSTÖJEN MENTTÄMISESTÄ TAI LIITÄNNÄISISTÄ TAI MUISTA VÄLILLISISTÄ VAHINGOISTA, VAIKKA DELLille TAI SEN JÄLLEENMARKKINOIJILLE OLISI ILMOITETTTU TÄLLAISTEN VAHINKOJEN MAHDOLLISUUDESTA, EIKÄ KORVAUSVAATIMUKSESTA, JOKA PERUSTUU KOLMANNEN OSAPUOLEN KORVAUSVAATIMUKSEEN. Eräissä valtioissa ei sallita liitännäisten tai välillisten vahinkojen rajoittamista tai poissulkemista, joten edellä mainittu vahinkojen rajoittaminen tai poissulkeminen ei ehkä koske sinua.

DELL EI OLE MISSÄÄN TAPAUKSESSA VASTUUSSA KÄYTTÖKATKOISTA TAI TIETOJEN HÄVIÄMISESTÄ, EPÄTARKKUUDESTA TAI VAHINGOITTUMISESTA. 

YLEISTÄ 

Voit sanoa käyttöoikeuden irti milloin tahansa tuhoamalla kaikki hallussasi olevat Ohjelmiston kopiot tai toimimalla muulla näissä ehdoissa kuvatulla tavalla. Dell voi sanoa Sopimuksen irti, ellet noudata sen ehtoja. Tässä tapauksessa sitoudut tuhoamaan kaikki hallussasi olevat Ohjelmiston kopiot. Kaikki yritykset alilisensoida, vuokrata tai luovuttaa tai siirtää Ohjelmiston kopio (muuten kuin tämän Sopimuksen ehtojen mukaisesti), ovat pätemättömiä. Sitoudut siihen, että olet vastuussa kaikkien tästä sopimuksesta johtuvien verojen maksamisesta, varallisuusvero mukaan luettuna. Kumpikaan osapuoli ei voi nostaa tästä Sopimuksesta johtuvaa minkäänmuotoista kannetta, kun kaksi vuotta on kulunut kanteen perusteen ilmenemisestä. Tähän Sopimukseen sovelletaan sen maan lakia, josta olet hankkinut Ohjelmiston. Jos olet hankkinut Ohjelmiston Yhdysvalloista, tämä Sopimus on Kentuckyn osavaltion lain alainen.

YHDYSVALTAIN HALLITUKSEN OIKEUDET

Tämän sopimuksen nojalla on toimitettu kaupallinen ohjelmisto siihen liittyvine asiakirja-aineistoineen, jotka ovat yksinomaan yksityisillä varoilla kehitettyjä. Yhdysvaltain hallituksen oikeus käyttää, jäljentää tai julkaista tätä ohjelmistoa tai asiakirja-aineistoa on tämän mukaisesti rajoitettu.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web4, load: 0.98