Licence.txt Driver File Contents (R117790.exe)

Käyttöoikeussopimus

Tämä on kahdenkeskinen sopimus loppukäyttäjän (luonnollinen henkilö tai yhteisö) ja BVRP Software S.A:n (BVRP) välillä. Jos et hyväksy tämän sopimuksen ehtoja, palauta välittömästi levykepakkaus ja sen mukana toimitettu aineisto (kirjallinen aineisto ja pakkaukset mukaan lukien) niiden ostopaikkaan, jolloin ostohinta palautetaan.

BVRP SOFTWARE S.A:N OHJELMISTON KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS
1.KÄYTTÖOIKEUS.
Tämä BVRP-ohjelmiston käyttöoikeussopimus oikeuttaa alla mainitun ohjelmistotuotteen ("OHJELMISTO") määritellyn version yhden kopion käyttöön missä tahansa yksittäisessä tietokoneessa sillä edellytyksellä, että OHJELMISTOA käytetään vain yhdessä tietokoneessa kerrallaan.
Jos käytössä on useita OHJELMISTON käyttöoikeussopimuksia, samanaikaisesti käytössä voi olla yhtä monta OHJELMISTON kopiota kuin käyttöoikeussopimuksiakin.
OHJELMISTO on "käytössä" silloin, kun se on ladattu tietokoneen keskusmuistiin (ts. RAM-muistiin) tai asennettu pysyvään muistiin (esim. kiintolevylle, CD-ROM -levylle tai muuhun massamuistilaitteeseen).
Kuitenkin verkkopalvelimeen asennetun kopion, jota on tarkoitus käyttää yksinomaan muissa verkon tietokoneissa, ei katsota olevan "käytössä".
Jos OHJELMISTON käyttäjien odotettu määrä ylittää myönnettyjen käyttöoikeuksien määrän, käytössä on oltava riittävä mekanismi tai menetelmä jolla varmistetaan, ettei OHJELMISTON samanaikainen käyttäjämäärä ylitä käyttöoikeuksien määrää.
Jos OHJELMISTO on pysyvästi asennettu tietokoneen (muun kuin verkkopalvelimen) kiintolevylle tai muuhun massamuistilaitteeseen ja yksi henkilö käyttää tietokonetta yli 80 % sen käyttöajasta, kyseinen henkilö saa käyttää OHJELMISTOA myös salkku- tai kotitietokoneessaan.

2.TEKIJÄNOIKEUS.
OHJELMISTON omistaja on BVRP, ja se on suojattu Yhdysvaltain tekijänoikeuslainsäädännöllä ja kansainvälisillä sopimuksilla. Näin ollen OHJELMISTOON on suhtauduttaja samoin kuin muuhunkin tekijänoikeuslainsäädännön alaiseen aineistoon (esim. kirjoihin tai musiikkitallenteisiin) lukuun ottamatta sitä, että vaihtoehtoisesti (a) OHJELMISTOSTA voidaan tehdä yksi kopio yksinomaan varmuuskopio- tai arkistointitarkoitusta varten, tai (b) OHJELMISTO voidaan siirtää kiintolevylle sillä edellytyksellä, että alkuperäinen kopio säilytetään ainoastaan varmuuskopio- tai arkistointitarkoitusta varten.
OHJELMISTON mukana toimitettua kirjallista  aineistoa ei saa kopioida.

3.MUUT RAJOITUKSET.
Tämä BVRP-käyttöoikeussopimus on käyttöoikeustodistus, joka takaa tässä mainitut oikeudet ja se on säilytettävä. OHJELMISTOA ei saa vuokrata, mutta tämän BVRP-käyttöoikeussopimuksen mukaiset oikeudet voidaan siirtää pysyvästi sillä edellytyksellä, että oikeuksien edellinen haltija luovuttaa OHJELMISTON kaikkine kirjallisine aineistoineen, ei säilytä kopioita itsellään ja, että käyttöoikeuden uusi haltija hyväksyy tämän sopimuksen ehdot.
OHJELMISTOA ei saa koodata auki eikä purkaa, eikä sen käännöstä saa avata. Jos OHJELMISTO on päivitys, oikeuksien siirron yhteydessä on luovutettava myös kaikki edelliset versiot ja päivitykset.

RAJOITETTU TAKUU
BVRP antaa takuun, että (a) OHJELMISTO täyttää sen mukana toimitetussa kirjallisessa aineistossa kuvatun toimintatavan yhdeksänkymmenen (90) päivän kuluessa ostokuittiin merkitystä päivämäärästä lähtien; ja ettei  (b) missään OHJELMISTON mukana toimitetussa laitteessa esiinny materiaali- tai valmistusvirheitä normaalikäytössä ja normaalisti huollettuna yhden (1) vuoden kuluessa ostokuittiin merkitystä päivämäärästä.
Kaikki OHJELMISTOLLE ja laitteistolle myönnetyt takuut raukeavat yhdeksänkymmenen (90) päivän ja yhden (1) vuoden kuluttua. Joidenkin maiden lainsäädäntö ei salli takuun keston rajoittamista, missä tapauksessa edellä mainittu rajoitus ei koske käyttäjää.

TAKUUPALVELU.
BVRP:n korvausvelvollisuus ja asiakkaan ainoa korvaus rajoittuu BVRP:n rajoitetun takuun ehtojen mukaisesti viallisen OHJELMISTON tai laitteiston (a) ostohinnan palauttamiseen tai (b) sen korjaamiseen tai korvaamiseen BVRP:n päätöksen perusteella. Takuupalvelun saanti edellyttää viallisen tuotteen ja ostokuitin kopion toimittamista BVRP:lle.
Tämä rajoitettu takuu raukeaa, jos OHJELMISTON tai laitteiston vika johtuu onnettomuudesta, väärinkäytöstä tai virheellisestä käytöstä. Korvauksena toimitetun OHJELMISTON takuukauden kesto kattaa alkuperäisen takuuajan jäljellä olevan osan tai 30 päivää niin, että niistä sovelletaan pidempää.

EI MUITA TAKUITA.
BVRP Software kiistää kaikki muut  takuut, ilmaistut tai oletetut, mukaan lukien - mutta muitakaan pois sulkematta - oletetut takuut kelpoisuudesta ja sopivuudesta mihinkään määrättyyn tarkoitukseen OHJELMISTON, sen mukana toimitetun kirjallisen aineiston ja laitteiston osalta.
Tämä rajoitettu takuu antaa kuluttajalle lainsäädännössä määritellyt oikeudet. Maasta riippuen kuluttajalla voi olla myös muita oikeuksia.

EI VÄLILLISTEN VAHINKOJEN KORVAUSVELVOLLISUUTTA.
Missään tapauksessa BVRP tai sen jälleenmyyjät eivät ole vastuussa mistään vahingoista (mukaan lukien, mutta muitakaan pois sulkematta, taloudellisen tuoton menetys, keskeytyneen toiminnan aiheuttamat menetykset, yritystietojen katoaminen tai muu rahallinen menetys), jotka johtuvat tämän BVRP-tuotteen käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää sitä myös silloin, kun BVRP:lle on ilmoitettu näiden vahinkojen mahdollisuudesta.
Koska joidenkin maiden lainsäädäntö ei salli välillisten tai satunnaisten vahinkojen korvausvelvollisuuden pois sulkemista rajoittamista, edellä mainittu ei välttämättä koske käyttäjää.

US GOVERNMENT RESTRICTED RIGHTS.
The SOFTWARE and documentation are provided with RESTRICTED RIGHTS. Use, duplication, or disclosure by the Government is subject to restrictions as set forth in subparagraph (c)(1)(ii) of The Rights in Technical Data and Computer Software clause at DFARS 252.227-7013 or subparagraphs (c)(1) and (2) of the Commercial Computer Software -Restricted Rights at 48 CFR 52.227-19, as applicable.
Valmistaja: BVRP Software S.A. 1bis, rue Collange 92593 Levallois Perret Cedex France.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web5, load: 1.23