licence.txt Driver File Contents (R57999.EXE)

Licenc

Ez a licenc helyi szerzõdés a végfelhasználó (természetes vagy jogi személy) és a BVRP Software S.A. (BVRP) között. Ha nem fogadja el a szerzõdés feltételeit, a teljes vételár visszatérítése érdekében haladék nélkül juttassa vissza a lemezcsomagot és a hozzá tartozó kiegészítõket, beleértve az írásos anyagokat és csomagolóanyagokat is a vásárlás helyére.

BVRP SOFTWARE S.A. SZOFTVERLICENC
1.LICENCÁTRUHÁZÁS.
A jelen BVRP szoftverlicenc-szerzõdés (továbbiakban "Licenc") lehetõvé teszi a fent meghatározott, megadott verziójú szoftvertermék ("SZOFTVER") egy példányának használatát egyetlen számítógépen, amennyiben a SZOFTVER egyszerre csak egy számítógépen van használatban.
Amennyiben a SZOFTVERHEZ több licenccel rendelkezik, akkor egyszerre annyi SZOFTVER lehet használatban, ahány licenccel rendelkezik.
A SZOFTVER akkor "van használatban" a számítógépen, amikor be van töltve az adott számítógép ideiglenes memóriájába (RAM), vagy telepítve van annak állandó memóriájába (merevlemezen, CD-ROM-on vagy egyéb tárolóeszközön). A hálózati kiszolgálóra kizárólag más számítógépeken való terjesztés céljából telepített példány nem minõsül "használatnak".
Amennyiben a SZOFTVER felhasználóinak várható száma meghaladja a megfelelõ Licencek számát, akkor valamilyen ésszerû eljárással biztosítani kell, hogy a SZOFTVERT egyidejûleg használók száma ne haladja meg a Licencek számát. 
Amennyiben a SZOFTVER telepítve van a számítógép (kivéve a hálózati kiszolgáló) merevlemezére vagy egyéb tárolóeszközre, és az adott számítógépet a használati idõ legalább 80%-ában ugyanaz a felhasználó használja, akkor az a személy hordozható vagy otthoni számítógépen is használhatja a SZOFTVERT.

2.SZERZÕI JOGOK.
A SZOFTVER a BVRP tulajdona, és az Amerikai Egyesült Államok szerzõi jogra vonatkozó törvényeinek és a nemzetközi egyezmények rendelkezéseinek hatálya alá esik. Ezért a SZOFTVERT a szerzõi jog által védett egyéb anyagokhoz, például a könyvekhez vagy zenei felvételekhez hasonlóan kell kezelni a következõ különbségekkel: (a) a SZOFTVERRÕL biztonsági mentés vagy archiválás céljából egy másolat készíthetõ, vagy (b) a SZOFTVERT átviheti más merevlemezre, amennyiben az eredeti példány kizárólag biztonsági mentésre vagy archiválásra szolgál.
A SZOFTVERHEZ tartozó írásos kiegészítõ anyagok nem másolhatók.

3.EGYÉB KORLÁTOZÁSOK.
A jelen BVRP Licencszerzõdés az itt átruházott jogok gyakorlását engedélyezõ licenc bizonyító okirata, és meg kell õrizni. A SZOFTVERT nem kölcsönözheti vagy adhatja bérbe, de a jelen BVRP Licencszerzõdésben foglalt jogokat véglegesen átadhatja, amennyiben átadja a jelen Licencszerzõdést, a SZOFTVERT és az összes hozzá tartozó írásos kiegészítõ anyagot, nem tart meg példányokat, és az átvevõ elfogadja a jelen Szerzõdés feltételeit.
A SZOFTVEREN nem végezhetõ visszafejtés vagy visszafordítás. Ha a SZOFTVER frissítés, az átadás magában foglalja a frissítést és az összes korábbi verziót is.

KORLÁTOZOTT GARANCIA.
A BVRP garanciát vállal arra, hogy (a) a SZOFTVER mûködése lényegében megfelel az írásos kiegészítõ anyagoknak a vásárlást igazoló nyugta dátumától számított kilencven (90) napig; és (b) a SZOFTVERHEZ tartozó hardver rendeltetésszerû használat mellett mentes a gyártási és anyaghibáktól, és a vásárlást igazoló nyugta dátumától számított egy (1) évig használható.
A SZOFTVERRE és a hardverre vonatkozó járulékos garancia idõtartama kilencven (90) nap, illetve egy (1) év. Egyes államok azonban nem teszik lehetõvé a járulékos garancia idõtartamának korlátozását; ebben az esetben a fenti korlátozások nem érvényesek.

VÁSÁRLÓI JOGORVOSLAT.
A BVRP felelõssége és a vásárlói jogorvoslat a következõ lehetõségekre korlátozódik a BVRP választása szerint: (a) a kifizetett vételár visszatérítése vagy (b) a BVRP korlátozott garanciájának nem megfelelõ és a BVRP vállalathoz a vásárlást igazoló nyugta másolatával együtt visszajuttatott SZOFTVER vagy hardver cseréje.
Ez a korlátozott garancia érvénytelen, amennyiben a SZOFTVER vagy hardver hibája balesetbõl vagy nem rendeltetésszerû használatból ered. A csereként átadott SZOFTVERRE vonatkozó garancia idõtartama az eredeti garancia idõtartamából hátralévõ idõ vagy harminc (30) nap, a kettõ közül a hosszabb idõtartam.

EGYÉB GARANCIÁK KIZÁRÁSA.
A BVRP Software nem ismer el semmilyen egyéb, kifejezett vagy járulékos garanciát, így az értékesíthetõségre vagy egy adott célra való felhasználhatóságra vonatkozó járulékos garanciát a SZOFTVERRE, az írásos kiegészítõ anyagokra vagy a hozzá tartozó hardverre vonatkozóan.
Ez a korlátozott garancia meghatározott jogokat biztosít. Az adott állam szerint más jogokkal is rendelkezhet.

SZÁRMAZÉKOS KÁROKRA VONATKOZÓ FELELÕSSÉG KIZÁRÁSA.
A BVRP vagy szállítói semmilyen esetben nem tehetõk felelõssé a BVRP ezen termékének használatából vagy használatának sikertelenségébõl eredõ bármilyen kárért, többek között az üzleti haszon elmaradásáért, az üzletmenet megszakadásáért, üzleti információ elvesztéséért vagy egyéb anyagi veszteségért, még akkor sem, ha a BVRP értesült ezen károk eshetõségérõl.
Mivel egyes államok nem teszik lehetõvé a véletlenszerû, származékos károk kizárását vagy korlátozását, ebben az esetben a fenti korlátozások nem érvényesek.

AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK KORMÁNYÁNAK KORLÁTOZOTT JOGAI.
A SZOFTVERT és a dokumentációt KORLÁTOZOTT JOGOK mellett biztosítjuk. A kormány általi használatra és sokszorosításra a DFARS 252.227-7013 "Rights in Technical Data and Computer Software" címû pontjának (c)(1)(ii) albekezdésében vagy a 48 CFR 52.227-19 "Commercial Computer Software -Restricted Rights" címû pontjának (c)(1) és (2) albekezdésében leírt korlátozások vonatkoznak.
A gyártó: BVRP Software S.A. 1bis, rue Collange 92593 Levallois Perret Cedex France.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web4, load: 1.17