License.txt Driver File Contents (R35214.EXE)

LISENSSISOPIMUS
Digianswer A/S myöntää teille täten ei yksinomaisen, alilisenssioikeudettoman oikeuden käyttää Digianswer Bluetooth Software Suite -ohjelmistoa (alla "ohjelmisto") alla mainituin ehdoin. Lukekaa ehdot huolellisesti ennen ohjelmiston asentamista. JOS ETTE VOI HYVÄKSYÄ NÄITÄ EHTOJA, TEILLÄ EI OLE OIKEUTUSTA ASENTAA JA KÄYTTÄÄ TÄTÄ OHJELMISTOA, VAAN SEN SIJAAN SE TULEE PALAUTTAA OSOITTEESEEN DIGIANSWER A/S, SKALHUSE 5, 9240 NIBE, TANSKAAN, TÄYTTÄ RAHANPALAUTUSTA VASTAAN. OHJELMISTON ASENTAMINEN TARKOITTAA SOPIMUKSEN ALLA OLEVIEN EHTOJEN HYVÄKSYMISTÄ.


1. OHJELMISTON ASENTAMINEN.
1.1 Ohjelmisto tulee asentaa ainoastaan sellaiseen koneeseen, johon ohjelmiston mukana toimitettu laitteisto (alla "laitteisto") on asennettu .
1.2 Jos laitteisto ei ole enää käytössä koneessa, johon ohjelmisto on asennettuna, ohjelmiston asennus tulee poistaa.

2. OHJELMISTON KÄYTTÄMINEN.
2.1 Ohjelmistoa tulee käyttää vain yhdessä laitteiston kanssa. Kaikki muunlainen käyttö on rikkomus tätä sopimusta ja Digianswer A/S:n henkisen omaisuuden omistusoikeutta vastaan ja johtaa oikeustoimiin.
2.2 Ohjelmistoa ei saa aukikoodata, purkaa, takaisinkääntää tai muuten yrittää selvittää mitään sen lähdekoodia, suunnittelutasoideoita, algoritmeja, tiedostomuotoja tai ohjelmointikäyttöliittymiä, paitsi mitä laki nimenomaan sallii.

3. OHJELMISTON TEKIJÄNOIKEUSSUOJA.
3.1 Digianswer A/S pidättää itselleen ohjelmiston kaiken henkisen omaisuuden omistusoikeudet, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, patentit, tekijänoikeudet, mallioikeudet, oikeudet puolijohdetuotteiden virtapiiripatentteihin, valokuvat, tekninen dokumentaatio ja tietotaito. Digianswer A/S:n oikeudet on suojattu kansainvälisillä tekijänoikeuslaeilla, muilla sovellettavilla henkisen omaisuuden laeilla ja kansainvälisillä sopimuksilla.
3.2 Ohjelmistoa ei saa muuttaa, muuntaa tai mitenkään muokata, kopioida, lainata, vuokrata, ottaa tai antaa vuokralle, alilisensioida tai muutoin siirtää käyttäjältä toiselle, ellei sitä laki nimenomaisesti salli. On kuitenkin oikeutus kopioida ohjelmisto, edellytyksellä, että sellainen kopio on tarpeellinen ohjelmiston asentamiseksi koneeseen, sen mukaisesti, mitä yllä on mainittu ehdossa 1.

4. EI TAKUUTA TAI TUKEA
4.1 Ohjelmisto toimitetaan "sellaisena kuin se on", ilman minkään Laatusista tukea. Digianswer A/S ei anna mitään takuuta, sitoumusta, lupausta tai vakuutta, joko nimenomaisina tai johdannaisina, lakisääteisinä tai muutoin, mikä koskee ohjelmistoa, sen dokumentaatiota tai niihin liittyviä palveluja, mukaan lukien niiden laatu, suorituskyky, myyntikelpoisuus tai sopivuus tiettyyn tarkoitukseen.

5. VASTUUNRAJOITUS
5.1 Ohjelmisto ei mahdollisesti ole täysin virheetön. Käyttäjiä kehotetaan varmentamaan työnsä ja valmistamaan varmuuskopiot eikä Digianswer A/S tule olemaan vastuullinen jos niin ei tehdä. 
MISSÄÄN TAPAUKSESSA DIGIANSWER A/S EI TULE VASTUUVELVOLLISEKSI  EPÄSUORISTA, ERITYISISTÄ, SATUNNAISISTA TAI SEURAUKSELLISISTA VAHINGOISTA, JOTKA AIHEUTUVAT NÄISTÄ TILANTEISTA TAI JOHTUVAT OHJELMISTON KÄYTTÄMISESTÄ, MUKAANLUKIEN, MUTTA EI NÄIHIN RAJOITTUEN, VAHINGOT TAI KULUT, JOTKA AIHEUTUVAT MENETETYSTÄ TUOTOSTA, LIIKETOIMINNASTA, GOODWILL-ARVOSTA, DATASTA TAI TIETOKONEOHJELMISTA, VAIKKA TÄLLAISTEN VAHINKOJEN MAHDOLLISUUDESTA ON TIEDOTETTU. JOKA TAPAUKSESSA, DIGIANSWER A/S:N VASTUUN EI TULE YLITTÄÄ MÄÄRÄÄ, JOKA ON MAKSETTU OHJELMISTON KÄYTTÖLUVASTA.

6. RIITA-ASIAT
6.1 Tätä sopimusta tulee käsitellä ja tulkita Tanskan lakien mukaisesti, viittaamatta sen lakivalinnan ehtoihin. Jokainen riita-asia (koskien kaikkia asioita), joka aiheutuu tai liittyy näihin tapauksiin, tulee lopullisesti päättää Kansainvälisen kauppakamarin välimiesmenettelyn oikeusohjeiden mukaisesti Kööpenhaminassa, kolmen (3) välimiehen vahvistamana, jotka välimiehet on nimitetty mainittujen ohjeiden mukaan. Kuitenkaan minkään tässä sopimuksessa ei tule katsoa rajoittavan osapuolten oikeutta hakea väliaikaista kieltomääräyksen lievennystä tai vaatimasta välitystuomiota missä tahansa oikeusistuimessa.

7. YLEISTÄ
7.1 Tämä on ohjelmistoa koskeva koko sopimus. Mikään tätä sopimusta koskeva oikeuksista luopuminen tai muutos ei ole voimassa, ellei sitä nimenomaan esitetä tässä asiakirjassa, tai muutoin kirjallisena ja osapuolien allekirjoittamana.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web1, load: 1.32