License.txt Driver File Contents (R32442.EXE)

LISENSAVTALE

Digianswer A/S gir deg hermed en ikke-eksklusiv, ikke-viderelisensierbar rett til å bruke Digianswer Bluetooth Software Suite (heretter kalt "Programvaren") i henhold til vilkårene nedenfor. Vennligst les vilkårene nøye før du installerer Programvaren. HVIS DU IKKE GODTAR VILKÅRENE, ER DU IKKE BERETTIGET TIL Å INSTALLERE OG BRUKE PROGRAMVAREN, MEN MÅ I STEDET RETURNERE DEN TIL DIGIANSWER A/S, SKALHUSE 5, 9240 NIBE, DANMARK, FOR Å FÅ KJØPESUMMEN REFUNDERT. HVIS DU VELGER Å INSTALLERE PROGRAMVAREN, TILKJENNEGIR DU AT DU GODTAR VILKÅRENE NEDENFOR.

1. INSTALLERING AV PROGRAMVAREN

1.1 Programvaren må bare installeres på en maskin der maskinvaren som følger med Programvaren (heretter kalt "Maskinvaren"), er installert.
1.2 Hvis Maskinvaren ikke lenger er i bruk på en maskin der Programvaren er installert, må Programvaren avinstalleres.


2. BRUK AV PROGRAMVAREN

2.1 Programvaren må bare brukes sammen med Maskinvaren. All annen bruk er brudd på denne avtalen og Digianswer A/S' opphavsrettigheter, og vil bli rettslig forfulgt.
2.2 Programvaren må ikke dekonstrueres, demonteres, dekompileres eller utsettes for andre forsøk på avsløring av kildekode, underliggende prinsipper, algoritmer, filformater eller programmeringsgrensesnitt, med mindre dette er uttrykkelig tillatt i henhold til gjeldende lover.


3. OPPHAVSRETTIGHETER TIL PROGRAMVAREN

3.1 Digianswer A/S beholder eiendomsretten og alle opphavsrettigheter til Programvaren, herunder, men ikke begrenset til, patenter, copyright, designrettigheter, rettigheter til kretspatenter i halvlederprodukter, rettigheter til fotografier, teknisk dokumentasjon og ekspertise. Digianswer A/S' rettigheter er beskyttet av internasjonale lover om opphavsrett, samt annen relevant opphavsrettslig lovgivning og internasjonale bestemmelser. 	
3.2 Programvaren må ikke endres, modifiseres, tilpasses, kopieres, lånes bort, leies ut, leases, viderelisensieres eller på annen måte overføres av brukeren, med mindre dette er uttrykkelig tillatt i henhold til gjeldende lover. Du kan imidlertid kopiere Programvaren, forutsatt at slik kopiering er nødvendig for å kunne installere Programvaren på en maskin i samsvar med punkt 1 ovenfor.


4. INGEN GARANTI ELLER SUPPORT

4.1 Programvaren leveres "som den er", uten support av noe slag. Digianswer A/S gir ingen garantier, presentasjoner eller løfter, verken uttrykte eller underforståtte, lovfestede eller andre, med hensyn til Programvaren, brukerdokumentasjonen eller relaterte tjenester, herunder kvalitet, ytelse, salgbarhet eller egnethet for et særskilt formål.


5. ANSVARSBEGRENSNING

5.1 Programvaren er ikke fullstendig feilfri. Brukere anmodes om å kontrollere sitt arbeid og ta sikkerhetskopier, og Digianswer A/S er ikke ansvarlig for at dette ikke blir gjort. IKKE I NOE TILFELLE VIL DIGIANSWER A/S VÆRE ANSVARLIG FOR FØLGESKADER ELLER INDIREKTE, SPESIELLE ELLER TILFELDIGE SKADER SOM HAR SIN ÅRSAK I DISSE VILKÅRENE ELLER BRUK AV PROGRAMVAREN, HERUNDER, UTEN BEGRENSNING, SKADER ELLER KOSTNADER KNYTTET TIL TAPT FORTJENESTE, FORRETNINGSVIRKSOMHET, GOODWILL, DATA ELLER DATAPROGRAMMER, SELV IKKE NÅR DET ER BLITT UNDERRETTET OM MULIGHETEN FOR SLIKE SKADER. IKKE UNDER NOEN OMSTENDIGHETER SKAL DIGIANSWER A/S' ANSVAR OVERSKRIDE BELØPET DU HAR BETALT FOR LISENSEN TIL PROGRAMVAREN.

6. TVISTEMÅL

6.1 Denne avtalen skal være underlagt og tolkes etter dansk lov, uten å vise til lovbestemmelser. Eventuelle tvistemål (uansett slag) som har sin årsak i eller er forbundet med disse vilkårene, skal avgjøres én gang for alle under voldgiftsreglene til Det internasjonale handelskammer, satt i København av tre (3) voldgiftsmenn, utpekt i henhold til nevnte regler. Ingenting i denne avtalen skal imidlertid kunne begrense partenes rett til å søke midlertidig rettslig forføyning eller håndheve en voldgiftskjennelse i en hvilken som helst domstol.

7. GENERELT

7.1 Dette er den fullstendige avtalen med hensyn til Programvaren. Ingen unntak eller tillegg til denne avtalen skal gjelde, med mindre dette er uttrykkelig fastsatt i dette dokumentet eller i annen skriftlig form, undertegnet av partene.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web4, load: 1.45