License.txt Driver File Contents (R32442.EXE)

LICENTIEOVEREENKOMST

Digianswer A/S verleent u hierbij een niet-exclusieve en niet-overdraagbare licentie voor het gebruik van de Digianswer Bluetooth Software Suite (hierna "de Software") op basis van onderstaande voorwaarden. Lees de voorwaarden zorgvuldig door voordat u de Software installeert. INDIEN U NIET ACCOORD KUNT GAAN MET DEZE VOORWAARDEN, MAG U DE SOFTWARE NIET INSTALLEREN EN GEBRUIKEN. IN DIT GEVAL DIENT U DE SOFTWARE AAN DIGIANSWER A/S, SKALHUSE 5, 9240 NIBE TE DENEMARKEN TE RETOURNEREN TEGEN VERGOEDING VAN HET DOOR U BETAALDE AANKOOPBEDRAG. INSTALLATIE VAN DE SOFTWARE HOUDT ACCEPTATIE VAN ONDERSTAANDE VOORWAARDEN IN.

1. INSTALLATIE VAN DE SOFTWARE.

1.1 De Software mag worden geïnstalleerd op slechts één computersysteem, waarin ook de hardware die bij de software hoort (hierna "de Hardware") is geïnstalleerd. 
1.2 Indien de Hardware niet langer wordt gebruikt in het computersysteem waarop ook de Software is geïnstalleerd, moet de Software uit het systeem worden verwijderd.


2. GEBRUIK VAN DE SOFTWARE.

2.1 De Software mag uitsluitend in combinatie met de Hardware worden gebruikt. Elk ander gebruik vormt een schending van deze overeenkomst en de intellectuele eigendomsrechten van Digianswer A/S en zal leiden tot gerechtelijke vervolging.
2.2 Het is niet toegestaan de Software te decompileren, de code te verveelvoudigen of te vertalen of anderszins aan reverse engineering te onderwerpen, of pogingen te ondernemen de source code, achterliggende ideeën, algoritmen, bestandformaten of programmeer-interfaces te achterhalen, behoudens voor zover zulks zou geschieden in overeenstemming met de wettelijke regels.


3. COPYRIGHT OP DE SOFTWARE.

3.1 Het auteursrecht en alle eventuele overige rechten van intellectuele eigendom alsmede soortgelijke rechten, zoals patenten, copyright, ontwerprechten, recht op circuitpatenten in semiconductorproducten, rechten op foto's, technische documenten en kennis komen uitsluitend toe aan  Digianswer A/S. De rechten van Digianswer A/S zijn beschermd onder de internationale copyrightwetgeving, andere geldende intellectuele eigendomsrechten en internationale verdragen. 
3.2 De Software mag op geen enkele wijze worden gewijzigd, gekopieerd, verhuurd, uitgeleend of anderszins worden overgedragen door de gebruiker, behoudens voor zover zulks zou geschieden in overeenstemming met de wettelijke regels. Gebruiker is gerechtigd van de Software, voor beveiligingsdoeleinden of ter bewaring in een archief, een backup-kopie te maken indien dat voor het toegestane gebruik noodzakelijk is en in overeenstemming met clausule 1 van deze overeenkomst.


4. GEEN GARANTIE OF ONDERSTEUNING

4.1 De Software wordt "as is" verschaft zonder enige vorm van ondersteuning. Digianswer A/S geeft geen garantie, presentatie, belofte of verzekering, expliciet of impliciet, wettelijk of anderszins ten aanzien van de Software, gebruikersdocumentatie of verwante diensten, inclusief de kwaliteit, prestaties, verkoopbaarheid of geschiktheid voor specifieke doeleinden ervan.


5. AANSPRAKELIJKHEID

5.1 De Software wordt niet geacht geheel vrij van fouten te zijn. Gebruikers dienen hun werk te controleren en backup-kopieën te maken. Digianswer A/S kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige nalatigheid van de gebruiker ten aanzien hiervan. 
 DIGIANSWER A/S KAN OP GEEN ENKELE WIJZE AANSPRAKELIJK WORDEN GESTELD VOOR SPECIFIEKE, INDIRECTE, INCIDENTELE OF ANDERE SCHADE, DAARONDER BEGREPEN MAAR NIET BEPERKT TOT WINSTDERVING, BEDRIJFSONDERBREKING, GOODWILL, VERLIES VAN GEGEVENS  OF COMPUTERPROGRAMMA'S, ZELFS INDIEN VAN DE MOGELIJKHEID VAN DERGELIJKE SCHADE OP DE HOOGTE GESTELD. DE AANSPRAKELIJKHEID VAN DIGIANSWER A/S ZAL IN GEEN GEVAL HET BEDRAG DAT U VOOR DE SOFTWARELICENTIE HEEFT BETAALD OVERSCHRIJDEN.

6. TOEPASSELIJK RECHT EN GESCHILLEN

6.1 Deze overeenkomst wordt beheerst door en is opgesteld volgens Deens recht. De geschillen welke tussen partijen mochten ontstaan naar aanleiding van deze overeenkomst zullen worden beslecht overeenkomstig de arbitrageregels van de internationale Kamer van Koophandel in Kopenhagen door drie (3) overeenkomstig deze regels aangewezen arbiters. Deze overeenkomst beperkt echter niet het recht van beide partijen gerechtelijke genoegdoening of een arbitragetoekenning te verkrijgen in een ander gerechtshof.

7. SLOTBEPALINGEN

7.1 De rechten en verplichtingen van partijen met betrekking tot het gebruik van de Software zijn uitsluitend in deze overeenkomst vastgelegd. Eventuele wijzigingen of amendementen ten aanzien van deze overeenkomst zijn niet van kracht tenzij expliciet aangegeven in dit document of op schrift gesteld en ondertekend door beide partijen.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 2.18