License.txt Driver File Contents (R32442.EXE)

LICENSAFTALE

Digianswer A/S giver dig hermed en simpel licens, uden ret til at meddele underlicens, til at anvende Digianswer Bluetooth Software Suite (i det følgende kaldet "softwaren"), på grundlag af nedenstående betingelser. Læs venligst disse betingelser grundigt, inden softwaren installeres. HVIS DU IKKE KAN ACCEPTERE DISSE BETINGELSER, HAR DU IKKE RET TIL AT INSTALLERE OG ANVENDE SOFTWAREN, OG HAR DERFOR PLIGT TIL I STEDET AT RETURNERE SOFTWAREN TIL DIGIANSWER A/S, SKALHUSE 5, 9240 NIBE, DANMARK, IMOD FULD REFUSION AF KØBSPRISEN. HVIS DU VÆLGER AT INSTALLERE SOFTWAREN, VIL DENNE HANDLING UDGØRE DIN ACCEPT AF NEDENSTÅENDE BETINGELSER.

1. INSTALLERING AF SOFTWAREN

1.1 Softwaren må kun installeres på en maskine, hvorpå den hardware, der følger med softwaren (i det følgende kaldet "hardwaren") er installeret.
1.2 Hvis hardwaren ikke længere anvendes på en maskine, hvorpå softwaren er installeret, skal softwaren fjernes fra maskinen.


2. ANVENDELSE AF SOFTWAREN

2.1 Softwaren må kun anvendes sammen med hardwaren. Enhver anden form for anvendelse er i strid med denne aftale og med Digianswer A/S's immaterielle rettigheder og vil føre til en retssag.
2.2 Softwaren må ikke gøres til genstand for reverse engineering, disassemblering, dekompilering eller andre forsøg på at afsløre kildekoder, tilgrundliggende idéer, algoritmer, filformater eller programmeringsgrænseflader, medmindre der er givet udtrykkelig tilladelse til dette ved lov.


3. OPHAVSRET TIL SOFTWAREN

3.1 Digianswer A/S råder over ejendomsretten og alle immaterielle rettigheder til softwaren, herunder men ikke begrænset til, patenter, ophavsrettigheder, mønsterrettigheder, rettigheder til patenter på kredse i halvlederprodukter, rettigheder til fotografier, teknisk dokumentation og knowhow. Digianswer A/S's rettigheder er beskyttet af internationale love om ophavsret, andre relevante love om immaterielle rettigheder og bestemmelser i internationale traktater.
3.2 Softwaren må ikke forandres, ændres, på nogen måde tilpasses, kopieres, udlånes, udlejes, leases, gives i underlicens eller på anden måde overdrages af ejeren, medmindre der er givet udtrykkelig tilladelse hertil ved lov. Du har dog ret til at kopiere softwaren, på den betingelse at en sådan kopi er nødvendig for at installere softwaren på en maskine i overensstemmelse med ovenstående paragraf 1.


4. INGEN GARANTI ELLER SUPPORT

4.1 Softwaren leveres således som den nu er og forefindes, uden nogen form for support. Digianswer A/S giver ingen garantier, erklæringer, løfter eller andre garantitilsagn, hverken udtrykkelige eller underforståede, lovbestemte eller ikke-lovbestemte, i forbindelse med softwaren, brugerdokumentationen eller beslægtede serviceydelser, herunder disses kvalitet, funktionalitet, salgbarhed eller formålstjenstlighed.


5. ANSVARSBEGRÆNSNING

5.1 Softwaren er ikke fuldstændig fri for fejl. Brugerne anmodes om at verificere deres arbejde og lave backup-kopier, og Digianswer A/S er ikke ansvarlig for deres forsømmelse i den henseende. DIGIANSWER A/S ER UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER ANSVARLIG FOR INDIREKTE, KONKRET DOKUMENTEREDE ELLER HÆNDELIGE SKADER ELLER FØLGESKADER, DER MÅTTE OPSTÅ SOM RESULTAT AF DISSE BETINGELSER ELLER AF ANVENDELSEN AF SOFTWAREN, HERUNDER MEN IKKE BEGRÆNSET TIL, TAB AF AVANCE, KUNDER, GOODWILL, DATA ELLER COMPUTERPROGRAMMER, SELV HVIS DER ER GJORT OPMÆRKSOM PÅ RISIKOEN FOR SÅDANNE SKADER. UNDER ALLE OMSTÆNDIGHEDER VIL DIGIANSWER A/S'S ERSTATNINGSPLIGT IKKE OVERSTIGE DET BELØB, DU HAR BETALT FOR SOFTWARELICENSEN.

6. TVISTER

6.1 Denne aftale reguleres af dansk ret og skal fortolkes herefter, uden reference til de efter dansk ret gældende lovvalgsregler. Enhver tvist (af nogen art), der måtte opstå af eller have forbindelse til disse betingelser, skal endeligt afgøres i følge det Internationale Handelskammers voldgiftsregler, ved en voldgiftsret sat i København, af tre (3) voldgiftsmænd, som skal udpeges i overensstemmelse med førnævnte regler. Dog anses intet i denne aftale for at kunne begrænse parternes ret til at søge at få nedlagt et midlertidigt forbud eller til at søge håndhævelse af en voldgiftskendelse ved en domstol.

7. GENERELT

7.1 Dette udgør den fuldstændige aftale om softwaren. Ingen afkaldsbestemmelse eller tillæg til denne kontrakt har retsvirkning, med mindre det er udtrykkeligt angivet i dette dokument, eller på anden måde foreligger i skriftlig form med parternes underskrift.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web4, load: 1.78