licence.txt Driver File Contents (du9x113.exe)

LICENTIEOVEREENKOMST EN GARANTIEBEWIJS VOOR DE BIJGEVOEGDE SOFTWARE

BELANGRIJK: DEZE OVEREENKOMST BEVAT DE LICENTIEVOORWAARDEN VOOR DOOR HET AUTEURSRECHT BESCHERMDE SOFTWARE EN DE BIJBEHORENDE DOCUMENTATIE.

MEDEDELING AAN DE GEBRUIKER: DIT IS EEN OVEREENKOMST. DOOR DE SOFTWARE TE INSTALLEREN GEEFT U AAN AKKOORD TE GAAN MET DE VOORWAARDEN VAN DEZE OVEREENKOMST.

1. LICENTIEVERLENING

Xerox Corporation ("Xerox") en zijn licentiegevers verlenen u ("de Klant") hierbij een niet-uitsluitende licentie voor het gebruik van de software en de bijbehorende documentatie ("de Software") overeenkomstig de onderstaande voorwaarden.

2. GEBRUIK

De Klant mag de Software installeren voor gebruik tezamen met de Apparatuur waarvan deze nu deel uitmaakt en/of waarvoor deze oorspronkelijk bedoeld is. De Software mag alleen rechtstreeks op een enkele computer worden gebruikt of worden gebruikt via het lokale netwerk waarop de Apparatuur is aangesloten. U mag andere gebruikers van andere computers die op hetzelfde lokale netwerk als uw computer zijn aangesloten de Software laten gebruiken, op voorwaarde (a) dat u ervoor zorgt dat alle andere gebruikers akkoord gaan met de voorwaarden van deze Overeenkomst en erkennen dat zij er juridisch door gebonden worden, (b) dat alle andere gebruikers de Software alleen tezamen met de Apparatuur gebruiken en in relatie tot het lokale netwerk waar zij deel van uitmaken en (c) dat u Xerox en zijn licentiegevers schadeloos stelt voor alle schade, verliezen, onkosten, uitgaven en verplichtingen voortvloeiend uit het niet-naleven van deze Overeenkomst door een of meer van hen.

Het is de Klant niet toegestaan om de Software aan een derde te verhuren of uit te lenen, om rechten die uit deze Overeenkomst voortvloeien over te dragen aan een derde (met uitzondering van het hierboven geschetste geval) of om de Software voor enig ander doel te gebruiken dan waarvoor deze werd geleverd.

3. EIGENDOMSRECHT, KOPIËREN, MODIFICATIE EN GEHEIMHOUDING

3.1 Xerox en zijn licentiegevers hebben het eigendomsrecht van de Software of zijn anderszins gerechtigd licenties te verlenen met betrekking tot alle rechten in de Software. 

3.2 Geen titel op of eigendomsrecht van de Software wordt aan de Klant overgedragen krachtens deze Overeenkomst.

3.3 De Klant mag een (1) kopie van de Software maken als back-up-exemplaar en deze mag alleen worden gebruikt tezamen met de Apparatuur waarbij de de originele Software werd geleverd.

3.4 Het is de Klant niet toegestaan de Software te wijzigen, aan te passen, er afgeleiden van te maken, te decompileren, te ontsleutelen of anderen hiertoe aan te zetten.

3.5 De Klant gaat ermee akkoord de Software niet te verschaffen of anderszins beschikbaar te stellen aan anderen dan zijn werknemers of agenten die rechtstreeks betrokken zijn bij het gebruik onder licentie van de Software.

3.6 De Software wordt beschermd door het auteursrecht en andere eigendomsrechten van Xerox en/of zijn licentiegevers afhankelijk van voor welke specifieke Software een licentie wordt verleend. Xerox en/of zijn licentiegevers kunnen de Klant rechtstreeks verantwoordelijk houden voor een schending van dergelijke rechten door de Klant.

4. GARANTIE EN AFWIJZING VAN AANSPRAKELIJKHEID

4.1 Xerox garandeert dat de Software in wezen volledig conform is aan hetgeen beschreven staat in de bijgeleverde gebruikershandleiding of andere door Xerox verschafte documentatie voor een periode van negentig (90) dagen na leveringsdatum aan de oorspronkelijke Klant. Indien de Software niet conform de beperkte aansprakelijkheid zoals weergegeven in Lid 4.1 is, dan kan de Klant alleen de Software binnen negentig (90) dagen na leveringsdatum van de Software aan de leverancier retourneren, waarbij de leverancier alleen de verplichting heeft de niet-conforme Software te vervangen door conforme Software.

4.2 Xerox en zijn licentiegevers garanderen geen ononderbroken of foutloze werking van de Software of dat deze geheel aan de wensen of verwachtingen van de Klant voldoet. MET UITZONDERING VAN HETGEEN BESCHREVEN STAAT IN LID 4.1 NEMEN XEROX EN ZIJN LICENTIEGEVERS AFSTAND VAN ENIGE EN ALLE GARANTIES OF VOORSTELLINGEN BETREFFENDE DE SOFTWARE, HETZIJ EXPLICIET, HETZIJ IMPLICIET, INCLUSIEF (MAAR NIET BEPERKT TOT) ENIGE UITDRUKKELIJKE GARANTIE OF VOORSTELLING GEDAAN DOOR EEN ANDERE PERSOON DAN XEROX (INCLUSIEF, MAAR NIET BEPERKT TOT SOFTWAREDISTRIBUTEURS EN -DEALERS VAN XEROX) EN ENIGE GEÏMPLICEERDE GARANTIE OF VERHANDELBAARHEID OF GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL.

4.3 VOOR ZOVER DAT IN RECHTE MOGELIJK IS, KAN XEROX NOCH ZIJN LICENTIEGEVERS DOOR DE KLANT AANSPRAKELIJK WORDEN GESTELD VOOR DIRECTE SCHADE, INDIRECTE SCHADE, GEVOLGSCHADE, INCIDENTELE SCHADE OF BIJZONDERE SCHADE, INCLUSIEF (MAAR NIET BEPERKT TOT) GEGEVENSVERLIES OF INKOMSTENDERVING VOORTVLOEIEND UIT OF SAMENHANGEND MET DE SOFTWARE OF MET DEZE OVEREENKOMST, ONGEACHT OF DE CLAIM GEBASEERD IS OP EEN ONRECHTMATIGE DAAD (INCLUSIEF, MAAR NIET BEPERKT TOT NALATIGHEID) OF OP ENIGE ANDERE JURIDISCHE GROND, ZELFS INDIEN EEN VERTEGENWOORDIGER VAN XEROX IN KENNIS IS GESTELD VAN DE MOGELIJKHEID VAN DERGELIJKE SCHADE.

5. BEËINDIGING VAN DE LICENTIEOVEREENKOMST
Xerox kan de krachtens deze Overeenkomst verleende licentie en de Overeenkomst onmiddellijk beëindigen na kennisgeving van een schending van deze Overeenkomst. In dat geval is de Klant verplicht de Software plus alle kopieën daarvan aan Xerox te retourneren.

6. RECHT
Indien enige bepaling of onderdeel van deze Overeenkomst onrechtmatig, ongeldig of niet-afdwingbaar wordt verklaard, dan zal het resterende onverminderd volledig van kracht blijven. Deze Overeenkomst valt onder de wetgeving van de staat New York in de Verenigde Staten, met uitzondering van regels betreffende conflictenrecht, en is onderworpen aan de rechtsbevoegdheid van de rechtbanken van de staat New York.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web1, load: 0.67