LICENSE.TXT Driver File Contents (lj332fi1.exe)

HUOMAUTUS: TÄMÄN OHJELMISTON KÄYTTÖÄ KOSKEVAT ALLA OLEVAT HP:N OHJELMISTON KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUSEHDOT. OHJELMISTON KÄYTTÄMINEN MERKITSEE NÄIDEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUSEHTOJEN HYVÄKSYMISTÄ. JOS ET HYVÄKSY NÄITÄ KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUSEHTOJA, PALAUTA OHJELMISTO, NIIN SAAT SEN KOKO OSTOHINNAN TAKAISIN. JOS OHJELMISTO ON TOIMITETTU JONKIN MUUN TUOTTEEN MUKANA, VOIT PALAUTTAA KOKO KÄYTTÄMÄTTÖMÄN TUOTTEEN, NIIN SAAT SEN OSTOHINNAN TAKAISIN.

HP:N OHJELMISTON KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUSEHDOT

Seuraavat käyttöoikeussopimusehdot koskevat oheisen ohjelmiston käyttöä, ellei sinulla ole HP:n kanssa erillistä kirjallista sopimusta.

Käyttöoikeussopimuksen myöntäminen
HP myöntää sinulle oikeuden käyttää yhtä kopiota ohjelmistosta. "Käyttää" tarkoittaa ohjelmiston tallentamista, lataamista, asentamista, suorittamista tai näyttämistä. Sinulla ei ole oikeutta muuttaa ohjelmistoa tai poistaa mitään ohjelmiston lisensointi- tai hallintatoimintoja. Jos ohjelmistolle on myönnetty käyttöoikeus "samanaikaiseen käyttöön", sillä ei saa olla samanaikaisia käyttäjiä enempää kuin suurin valtuutettujen käyttäjien määrä.

Omistusoikeus
Ohjelmiston ja sen tekijänoikeudet omistaa HP tai sen ulkopuoliset toimittajat. Käyttöoikeutesi ei siirrä ohjelmiston omistusoikeutta eikä merkitse ohjelmiston minkään oikeuksien myymistä. HP:n ulkopuoliset toimittajat voivat suojella oikeuksiaan, jos tämän käyttöoikeussopimuksen ehtoja mitenkään rikotaan.

Kopiot ja muunnelmat
Saat tehdä kopioita tai muunnelmia ohjelmistosta vain arkistointitarkoituksiin tai jos kopiointi tai muuntaminen on välttämätön osa ohjelmiston sallittua käyttöä. Sinun on kopioitava kaikki alkuperäisen ohjelmiston tekijänoikeusilmoitukset kaikkiin kopioihin tai muunnelmiin. Et saa kopioida ohjelmistoa sähköiselle ilmoitustaululle tai vastaavaan järjestelmään.

Ei purkamista tai kääntämistä
Sinulla ei ole oikeutta hajottaa eikä purkaa ohjelmistoa lähdekoodiksi, ellet ole ennalta saanut siihen HP:n kirjallista lupaa. Joillakin hallintoalueilla HP:n lupaa ei välttämättä tarvita ohjelmiston purkamiseen tai lähdekoodiksi kääntämiseen. Sinun on pyynnöstä toimitettava HP:lle kohtuullisen tarkat tiedot purkamisesta tai lähdekoodiksi kääntämisestä. Et saa purkaa ohjelmiston salakoodausta, ellei tämä ole välttämätön osa ohjelmiston käyttöä.

Siirto
Käyttöoikeutesi lakkaa automaattisesti ohjelmiston siirron yhteydessä. Siirrossa sinun on toimitettava ohjelmisto, mukaan lukien kaikki kopiot ja siihen liittyvä ohjemateriaali, siirronsaajalle. Siirronsaajan on hyväksyttävä nämä käyttöoikeussopimusehdot siirron ehtoina.  

Lakkautus
HP voi ilmoituksella lakkauttaa käyttöoikeutesi, jos et noudata näitä käyttöoikeussopimusehtoja. Lakkautuksen jälkeen sinun on välittömästi tuhottava ohjelmisto sekä kaikki sen kopiot, muunnelmat ja sulautetut osat missä tahansa muodossa.

Vientivaatimukset
Et saa viedä etkä viedä edelleen ohjelmistoa tai sen kopioita tai muunnelmia minkään voimassa olevien lakien tai säädösten vastaisesti.

Yhdysvaltain valtionhallinnon rajoitetut oikeudet
Ohjelmisto ja ohjemateriaalit on kehitetty täysin yksityisin varoin, ja ne tarjotaan "kaupallisena tietokoneohjelmistona" tai "rajoitettuna tietokoneohjelmistona".
Ne toimitetaan lisensoituna "kaupallisena tietokoneohjelmistona" seuraavien säädösten mukaisesti: DFARS 252.227-7013 (lokak. 1988), DFARS 252.211-7015 (toukok. 1991) tai DFARS 252.227-7014 (kesäk. 1995), "kaupallisena tuotteena" seuraavien säädösten mukaisesti: FAR 2.101 (a), tai "rajoitettuna tietokoneohjelmistona" seuraavien säädösten mukaisesti: FAR 52.227-19 (kesäk. 1987) (tai muut vastaavat virastojen määräykset tai sopimuspykälät), mikä tahansa tuleekin kysymykseen.
Sinulla on vain ne oikeudet ohjelmistoon ja sen ohjemateriaaliin, jotka annetaan sovellettavissa FAR- tai DFARS-pykälissä tai HP:n normaalissa tuotteen ohjelmistosopimuksessa.  

HEWLETT-PACKARDIN RAJOITETTU TAKUU

1. HP takaa sinulle, loppukäyttäjäasiakkaalle, että HP:n laitteissa, lisävarusteissa ja tarvikkeissa ei ilmene materiaali- tai valmistusvirheitä yllä mainittuna aikana ostopäivästä alkaen. Jos HP saa ilmoituksen tällaisista vioista takuuaikana, HP valintansa mukaan joko korjaa tai vaihtaa vialliseksi osoittautuvat tuotteet.

2. HP takaa sinulle, että HP:n ohjelmistot eivät jätä suorittamatta ohjelmointikäskyjään yllä mainittuna aikana materiaali- tai valmistusvirheiden takia, jos ohjelmistoja asennetaan ja käytetään oikein. Jos HP saa ilmoituksen tällaisista vioista takuuaikana, HP vaihtaa ohjelmamedian, joka ei suorita ohjelmointikäskyjään tällaisten vikojen takia.

3. HP ei takaa, että HP:n tuotteiden toiminta on keskeytymätöntä tai virheetöntä. HP:n tuotteissa voi olla kunnostettuja osia, joiden suorituskyky vastaa uusia osia tai joita on käytetty satunnaisesti. Jos HP ei pysty kohtuullisen ajan kuluessa vaihtamaan tuotetta tai korjaamaan sitä takuun mukaiseen kuntoon, saat ostohinnan takaisin palauttaessasi tuotteen.

4. Takuu ei koske vikoja, jotka johtuvat (a) sopimattomasta tai riittämättömästä huollosta tai kalibroinnista, (b) ohjelmistoista, liitännöistä, osista tai tarvikkeista, jotka eivät ole HP:n toimittamia, (c) tuotteen valtuuttamattomista erittelyistä tai (d) käyttöpaikan sopimattomasta valmistelusta tai ylläpidosta.

5. KAIKKI OLETETUT TAKUUT MYYNTIKELPOISUUDESTA TAI SOVELTUVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN RAJOITETAAN YLLÄ MAINITUN ILMAISTUN TAKUUN KESTOAJAKSI. Jotkin hallintoalueet eivät salli rajoituksia oletetun takuun kestoaikaan, joten yllä mainittu rajoitus ei välttämättä koske sinua. Tämä takuu antaa sinulle tiettyjä laillisia oikeuksia ja sinulla voi olla myös muita oikeuksia, jotka vaihtelevat hallintoalueittain.

6. TÄMÄN TAKUULAUSUMAN MUKAISET HYVITYKSET OVAT AINOAT SINULLE TARJOTTAVAT HYVITYKSET YLLÄ ESITETTYJÄ POIKKEUKSIA LUKUUNOTTAMATTA. HP EI OLE MISSÄÄN OLOSUHTEISSA VASTUUSSA TIETOJEN MENETYKSISTÄ TAI SUORISTA, ERITYISISTÄ, SATUNNAISISTA, SEURANNAISISTA (MUKAAN LUETTUNA VOITTOJEN MENETYS) TAI MUISTA VAHINGOISTA RIIPPUMATTA SIITÄ, PERUSTUVATKO NE SOPIMUKSEEN, RIKKOMUKSEEN TAI MUUHUN LAILLISEEN TEORIAAN. 
Jotkin hallintoalueet eivät salli rajoituksia satunnaisiin tai seurannaisiin vahinkoihin, joten yllä mainittu rajoitus ei välttämättä koske sinua.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: ftp, load: 2.05